ΠΡΟΦΙΛ

H GRECAN η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία με ιδία κεφάλαια από γυναίκα επενδυτή που ευαισθητοποιείται στον χώρο των φαρμάκων και συγκεκριμένα στη φαρμακευτική κάνναβη. Η GRECAN τηρώντας όλες τις νομικές διαδικασίες και πιστοποιήσεις, πχ. GACP (Good Agricultural and Collection Practice) και EuGMP (Good Manufacturing Practice) προσπαθεί να λειτουργήσει με πρότυπες διαδικασίες στο νέο αυτό προϊόν που λέγεται φαρμακευτική κάνναβη και είναι καινοτόμο, με εγκαταστάσεις μεταποίησης 1.200 τ.μ. και θερμοκήπια 4 στρεμμάτων σε οικόπεδο 10 στρεμμάτων που η επένδυση ανέρχεται στο ποσό των 10.000.000 ευρώ τουλάχιστον.

Έχοντας ως δεδομένη την επιτυχία η GRECAN επένδυσε ήδη αγοράζοντας το διπλανό οικόπεδο 5 στρεμμάτων που θα ενεργοποιήσει μετά την ολοκλήρωση του αρχικού έργου. Η όλη η εγκατάσταση έχει δρομολογηθεί υπολογίζοντας τις δυνατότητες του συγκεκριμένου φυτού στη φαρμακοβιομηχανία και τη ραγδαία άνοδο ανά την υφήλιο στο κομμάτι της υγείας.

Με γνώμονα το επιχειρείν η GRECAN θα επιχειρήσει να πρωτοπορήσει στον τομέα της υγείας και ειδικά στο κομμάτι της φαρμακευτικής κάνναβης.

Grecan - About Us