ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η λίστα των προϊόντων μας, που συνεχώς επεκτείνεται, περιλαμβάνει:

ΞΗΡΟΣ ΑΝΘΟΣ

ΞΗΡΟΣ ΑΝΘΟΣ

Η εταιρία μας καλλιεργεί τις καλύτερες ποικιλίες φαρμακευτικής κάνναβης. Χρησιμοποιούμε υλικά που προέρχονται από τη φύση για να δημιουργήσουμε τα καλύτερα προϊόντα. Ο ανθός κάνναβης είναι ακατέργαστος, συλλέγεται από οργανικές καλλιέργειες και διαθέτει πλούσια περιεκτικότητα σε κανναβιδιόλη.

Grecan ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ

Τα συμπυκνώματα κάνναβης προσφέρουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό αποτελεσμάτων και γεύσεων. Όταν τα συμπυκνώματα θερμαίνονται, τα κανναβινοειδή και τα τερπένια απελευθερώνονται σε ατμούς, δημιουργώντας το τεράστιο φάσμα των επιδράσεων και γεύσεων που παρέχει η κάνναβη.

Grecan ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ

Το αιθέριο έλαιο κάνναβης είναι η απόσταξη των ελαίων από τα λουλούδια ή τα φύλλα της κάνναβης. Είναι πλούσιο σε κανναβινοειδή.

Grecan ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Το λάδι κάνναβης πρόερχεται από το φυτό Cannabis sativa και θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια παγκοσμίως. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ιδιαίτερα χλωροφύλλη, στην οποία οφείλει και το πράσινο χρώμα του, σε καροτένια, φυτοστερόλες, βιταμίνες A, B1, B2, B3, B6, C, D, E, φωσφολιπίδια, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως το ασβέστιο, το θείο, το κάλιο, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος και ο φώσφορος.